top of page

OM MUUTOS

Muutos grundades redan 1992, under namnet LEA Produktion, och med 25 års erfarenhet har vi utvecklats till att bli ett av Göteborgs äldsta, och vågar vi säga bästa, företag som arbetar med bildekor och skylt.

 

2018 började en nya era då Daniel, som jobbat på företaget i 7 år fick möjligheten att ta över verksamheten och fortsätter förvalta det som företaget alltid stått för

– oklanderlig service, enkelhet och kvalitet.
 

Inte nog med att vår specialitet är bildekor, foliering och skyltar, vi vill säkerställa att ni som kund kan utnyttja smidigheten och enkelheten med att ha en kontaktyta för att få de profilprodukter ni behöver. Tack vare 25 års erfarenhet som förvaltas vidare så har vi skapat den erfarenhet och den kontaktyta för att ni ska känna er bekväma med att beställa från en leverantör och vara säkra på att få det bästa vi kan leverera.

Allt med ett enda syfte:
Att Du skall synas, enkelt och smidigt. 

 

*Förresten, undrar du vad Muutos betyder? Det betyder förändring på finska, passande nog för vad vi jobbar med. Daniel, som har finskt påbrå, ville använda sig av sitt arv och därför blev det Muutos!
 

 

bottom of page