top of page

Fönsterdekor

Bildekor är en av de produkterna som vi är specialister på och även en av våra mest populära produkter. Det är utan tvekan en av den mest kostnadseffektiva marknadsföringen som finns i dagsläget, att ta vara på detta skulle vi vilja påstå är väldigt viktigt för alla företag. Varje gång du rullar ut på vägarna exponerar du ditt varumärke och tusentals potentiella kunder, så se till att våga sticka ut för att optimera din synlighet.

Vi är alltid noga med att producera bildekor som ger kunden optimal synlighet och vill alltid producera bildekor som särskiljer sig mot andra företag. Vi är noga med att alltid använda det bästa materialet och tekniken för att ni ska bli nöjda.

Vår erfarenhet

Vår erfarenhet med att producera och designa bildekor stäcker sig tillbaka till 1992, särskilt anpassad efter kundernas önskemål. Vi är alltid noga med att välja de främsta och bästa materialen för att säkerställa att vi kan leverera den bästa kvaliteten på er bildekor. 

Oavsett storlek och omfattning på den bildekor ni behöver så hjälper vi till.

 

Vi har producerat alltifrån lastbilssläp och mindre logotyper för företagsbilar till båtdekor och hästkärror – inget jobb är varken för stort eller litet.

Vad vi erbjuder

Oavsett om du har en färdig idé som du väntar på att bli verklighet eller är fast i idéstadiet så kan vi hjälpa dig vidare med kunskap och stöttning. Vi har kunskap inom grafisk produktion så vi kan hjälpa dig komma vidare oavsett hur stor omfattning din bildekor kräver.

 

Vi kan bistå med att rita upp förslag och ge verklighetstrogna förslag genom att antingen klistra upp det på bilmodeller eller från foton på de bilar som ska få ny bildekor. 

Oavsett hur det ser ut för er så hjälper vi er!

Hur går jag vidare för att beställa min bildekor?

När du känner dig redo att få ett förslag på hur bildekoren kan se ut och få ett prisförslag så är det enklast att antingen kontakta oss via mail eller telefon.

 

Du beskriver kortfattat vad ni är ute efter så tar vi det vidare därifrån när vi vet mer vilket behov ni har och anpassar det därefter. Klicka på knappen här bredvid så kommer du snabbt i kontakt med oss via mail.

IMG_20200402_191721.jpg
IMG_20201023_141928.jpg
IMG_20200625_120530.jpg
IMG_2749.jpeg
bottom of page