top of page

Bildekor

Foliering, bildekor eller profilering?

Bildekor är en av våra specialiteter och en av våra mest efterfrågade produkter. 

Bildekor är en av de produkterna som vi är specialister på och även en av våra mest populära produkter. Det är utan tvekan en av den mest kostnadseffektiva marknadsföringen som finns i dagsläget, att ta vara på detta skulle vi vilja påstå är väsentligt för alla företag. Varje gång du rullar ut på vägarna exponerar du ditt varumärke och tusentals potentiella kunder, så se till att våga sticka ut för att optimera din synlighet.

Vi är alltid noga med att producera bildekor som ger kunden optimal synlighet och vill alltid producera bildekor som särskiljer sig mot andra företag. Vi är noga med att alltid använda det bästa materialet och tekniken för att ni ska bli nöjda.

Fördelen med bildekor

Det är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringsmetoderna och vi anser att det är av stor vikt för alla företag att dra nytta av detta. Varje gång du är ute på vägarna exponerar du ditt varumärke för tusentals potentiella kunder, så se till att sticka ut för att maximera din synlighet.

Öka synligheten

Vi fokuserar på att leverera bildekorationer som ger optimal synlighet och hjälper dig att sticka ut från mängden. Vi använder alltid högkvalitativa material med avancerad teknik för att säkerställa att våra bildekorer håller hög standard och överträffar förväntningarna hos våra kunder.

Helfoliering, bildekor eller dekal

Oavsett om det handlar om en helfoliering, enklare bildekor eller enbart dekaler så hjälper vi till att ta fram förslag. Om hjälp behövs så har vi erfarna grafiker som kan ta fram ett koncept som passar er och den typ av bil den är ämnad för.

Vad vi hjälper dig med

Oavsett om du har en färdig idé som du väntar på att bli verklighet eller är fast i idéstadiet så kan vi hjälpa dig vidare med kunskap och stöttning. Vi har kunskap inom grafisk produktion så vi kan hjälpa dig komma vidare oavsett hur stor omfattning din bildekor kräver.

Vår erfarenhet

Vår erfarenhet med att producera och designa bildekor stäcker sig tillbaka till 1992, särskilt anpassad efter kundernas önskemål. Vi är alltid noga med att välja de främsta och bästa materialen för att säkerställa att vi kan leverera den bästa kvaliteten på er bildekor. 

Oavsett storlek och omfattning på den bildekor ni behöver så hjälper vi till.

 

Vi har producerat alltifrån lastbilssläp, velomobil, foodtrucks, husbilar, leksakståg och -lastbilar samt mindre dekorer för företagsbilar och hästkärror – inget jobb är varken för stort eller litet.

Vill du veta mer om hur och vad vi kan hjälpa till med, klicka på knappen nedan!

Urval av bildekorer vi utfört

bottom of page