top of page

July 01, 2018

Sommartider hejhej, sommartider!

Nu är sommaren här på riktigt och vi vill passa på att informera alla om att våra öppettider kommer vara lite annorlunda under juli månad.

Måndag - fredag: 08:00 - 15.00

Semesterstängt: vecka 30

Simma lugnt!

February 28, 2018

Lea Produktion blir Muutos Skylt & Dekor!

Hej!

1992 grundades LEA Produktion med fr.o.m. 1 mars så heter vi Muutos Skylt & Dekor. Varför kanske du undrar?

2010 anställdes Daniel av grundaren till LEA Produktion och han har sedan dess jobbat här och har under åren skapat den erfarenhet som krävs för att föra företagets historia vidare. Erbjudandet om att ta över företaget kom under hösten 2017 och möjligheten att utveckla företagets gjorde att Daniel nappade och målet är att förvalta vad företaget alltid stått för - kvalitet och service.

Så även om vi har ett nytt namn är vi samma företag som innan och erbjuder samma tjänster och expertis inom skylt, bildekor och profilprodukter. Så tveka inte att höra av er om ni har några frågor, eller kom gärna förbi på en kopp kaffe. Ni hittar oss på samma ställe som innan i Hisings Kärra.

Så varmt välkomna till Muutos!

*Förresten, undrar du vad Muutos betyder? Det betyder förändring på finska, passande nog för vad vi jobbar med. Daniel, som har finskt påbrå, ville använda sig av sitt arv och därför blev det Muutos!

Please reload

bottom of page