top of page

Vi levererar till en av Sveriges största padelhall, Padel of Sweden!

I helgen invigdes en av Sveriges största padelhallar, Padel of Sweden, i Kungälv och vi är otroligt stolta att vi än en gång fick förtroendet att profilera deras nya hall, ut- och invändigt.


Fasadskylt

I deras hall, som är över 6 000 kvm och rymmer 21 banor, så har vi levererat och monterat fasadskylten som sitter ovanför entrén tillsammans med två stycken vepor. Skylten är ca 7,5 meter bred och 5 meter hög och är en s.k. profil 6 med invändigt belysta profilbokstäver toppade med akrylfronter.


Fönsterdekor

Den printade fönsterdekoren på entrépartiet har monterats både invändigt och utvändigt för att ge ett härligt intryck både på vägen in och ut.


Inne i hallen har vi producerat och monterat all dekor som sitter på glasen vid varje bana. Detta är både för varje företagssponsor samt kontrastmarkeringar. För dessa 21 banor blev det hela 2000 små padelbollar skurna i frostad folie.Ljusskylt

Precis vid omklädningsrummen möts man av en ljusskylt med "Padel - it's a lifestyle" som är Padel of Swedens slogan som vi producerat i profil 6. Eldragningen är gjord inne i väggen för att göra det så stilrent som möjligt.


Fototapet

Väl inne i omklädningsrummen möts man av en printad fototapet som förhöjer känslan.


Vepor

Runt om i hallen har vi producerat och satt upp vepor för sponsorer, mest stolta kanske vi ändå är över vår egen. Veporna mäter 6x4 meter och är tryckta på 205 gsm polyester med fastsydd kardborre på baksidan. På väggen satte vi dubbelhäftande kardborre, spände upp duken och säkrade med skruv runt om. Enkel montering och enkelt att byta ut motiv vid behov!


0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page